Aku Wanita Biasa

Aku urang Sarawak, tapi bukan urang Kuching..

Tentang Aku

Aku urang Sarawak tapi bukan urang Kuching...berjantinakan perempuan sejak dilahirkan..suka bloya..suka ngerepak..mun ko rs bes..joinla blog aku...sbb Aku Wanita Biasa yg suka berblog juak.

About Me

I'm a Sarawakian but does not originate from Kuching...a female since i was born..a talkative and loves to babble a lot..if u think u r det great..do join my blog..because i'm juz an Ordinary Woman, who also likes to blog.

Tips Untuk Wanita Pertama Kali Melakukan'nya' ...

Hmmm...hari ini aku nk kongsi ckit tips kepada para wanita yg separuh single mcm aku ni....mungkin topik ini agak 'panas' sedikit tetapi aku rs terpanggil utk berkongsi satu tips yg aku dpt dr sebuah blog(aku lupe nk save link blog tu..sorry tuan punya blog)....tips ni mungkin berguna utk kita di masa akan dtg...hmmm....tips ketika pertama kali melakukan......ehemm.....sila teruskan membaca...

Mungkin bagi wanita yg pertama kali melakukan'nya' atau ingin melakukan'nya' kelak....pasti akan berasa cemaas dan gemuruh...bermacam-macam imaginasi mula menari tarian hawaii ataupun dangdut dikepala kita...tetapi..diharap tips yg aku kongsikan di bawah boleh membantu kita sedikit sebanyak....


  1. Berbaringlah dengan tenang, meskipun Anda pasti akan merasa tegang dan gementar.  
  2. Dia akan mendekati diri Anda dan bertanyakan apakah Anda takut. Kalau dia bertanya demikian, gelengkanlah kepala Anda dengan penuh keberanian.
  3. Lalu dia akan mulai memasukan "Perkakas"-nya. Mungkin suhu badan Anda akan meningkat. Tapi tenang saja, kerana dia akan melakukannya dengan perlahan.
  4. Dia akan memandang mata Anda dalam- dalam, dan meminta Anda untuk percaya padanya. Jangan khuatir, dia sudah berpengalaman dalam hal ini.  
  5. Senyumnya yang menawan akan membuat Anda sedikit rilek, dan dia akan meminta Anda untuk membuka lebih lebar agar dia dapat masuk dengan mudah. Saat ini mungkin Anda akan memintanya agar melakukan apa yang ingin dia lakukan dengan cepat. Tapi dia tak mau terburu-buru. Dia tidak ingin Anda kesakitan.
  6. Dia juga akan bertanyakan kalau- kalau Anda merasa sakit. Meskipun berlinang air mata, tetaplah gelengkan kepala Anda, dan meminta dia untuk meneruskannya. Pada saat ini mungkin Anda juga akan merasa sedikit mati rasa.
  7. Setelah beberapa saat, Anda akan merasakan suatu kelegaan yang luar biasa, dan dia akan menarik "Perkakas"- nya keluar. Dia akan tersenyum hangat, dan memuji betapa hebatnya Anda...
  8. Tersenyumlah sepuas-puasnya, Kerana bagaimanapun juga, ini adalah pengalaman pertama Anda yaitu.....

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

'MENCABUT GIGI'

Wahahahahaha....korang ingat aku nk bg tips tentang apa haaa?..baik ngaku sekarang...hahahaha..jangan marahhh...


4 org suka aku:

  1. OrdinaryLady said...
     

    haaaa...pkir pa ya?..luahkan dictuk...

  2. nasilemak said...
     

    hahah..style cam gempak je bunyi tajuk..1st time..mesti spe2 baca tajuk mcm pk something..

  3. Aku Wanita Biasa said...
     

    nasilemak pkir sumting yg lain gak ke?..hahahaha

  4. Felicia F. Ramzi said...
     

    damn..hahahaha

Post a Comment