Aku Wanita Biasa

Aku urang Sarawak, tapi bukan urang Kuching..

Tentang Aku

Aku urang Sarawak tapi bukan urang Kuching...berjantinakan perempuan sejak dilahirkan..suka bloya..suka ngerepak..mun ko rs bes..joinla blog aku...sbb Aku Wanita Biasa yg suka berblog juak.

About Me

I'm a Sarawakian but does not originate from Kuching...a female since i was born..a talkative and loves to babble a lot..if u think u r det great..do join my blog..because i'm juz an Ordinary Woman, who also likes to blog.

My Checklist and of course...YOU ARE INVITED!!

Hmmmm..let me see..

1. Baju  --> siap
2. Dewan --> siap
3. Katering --> siap
4. Kad --> siap
5. Jurugambar --> siap
6. Cenderahati --> siap
7. Pelamin --> siap
8. Hantaran --> belom siap
9. Zikir --> belum cari
10. Hadrah --> belum cari
11. Pengapit --> dh pegi smbg stadi..huaaaaaa T T
12. Tok Kadi --> tak dapat lagi...ni satu hari td aku pegi cari!

Adussssssshhhh...ada banyak lg xsiap ni....hr ni je aku dr kuching ke samarahan aku mencari tok kadi...huhuh...xde Tok Kadi?..oh..bkn cmtu..ni si bpk pengantin pompuan yg byk sosek nk pakai kadi sendiri...itu satu hal....satu hal lg...ingat bla dkat..bolelaaa urus kt Majlis Islam kuching jee...tp rupa2nya aku ni dh kt kwsn mengundi yg lain and kene g kt tpt Majlis Islam yg lain...haisssshhhhhhh!!!...dhla kt Majlis Islam td ada adegan yg tak ingin aku lihat...

Lelaki A: "Nya ya nang sengaja nk nyusah kamek!..ya nya xmk brik surat nikah original ya..Kmk tipon
xdisautnya!"

Lelaki B: "Astagfirullahalazim....org lain bln posa tk nk nikah...ktk urang tk nk bercerei!"...

Errr....begitulah sedikit sebanyak dialog yg boleh didengar satu ofis oleh sorang mamat yg teramat2 lh muda yg dtg ke MAIS utk mtk salinan surat nikah supaya blh bercerai segera...Tak pasal2 ustaz kt ctu bg aku ceramah free....huhuhuhuh......

Aisehh..berbalik dgn isu negara aku semula....aku xda PENGAPIT!!!!!...cne ku nk crk si pengapit tk...ohhh Ahmoi Chantek...why do u hv 2 go........isk..isk..iskk.....?....help...help..help...!!...any suggestion?...or any volunteer?..heheh....

Owhhh...anyway...aku officially publish kad jemputan utk rakan2 aku yg jauh tp dkat di hati...aku takut aku lupa mana2 yg jauh2 tu...so...kwn2....dgn ini....saya...AKU WANITA BIASA...menjemput anda ke majlis persandingan saya pada waktu yg tertera....

hohoh...gedabak muka aku kt kad tk ehhh..

5 org suka aku:

  1. n i e z a said...
     

    aku suggest bobet jadi bridesmaid.
    nya ya banyak pengalaman.
    hehe..

  2. Aku Wanita Biasa said...
      This comment has been removed by the author.
  3. Aku Wanita Biasa said...
      This comment has been removed by the author.
  4. Aku Wanita Biasa said...
     

    nieza: Aku dh try tipon bobet...tp mcm no yg aku simpan tk xvalid gk..anta no bobet ngn aku lok...

  5. Aku Wanita Biasa said...
      This comment has been removed by the author.

Post a Comment