Aku Wanita Biasa

Aku urang Sarawak, tapi bukan urang Kuching..

Tentang Aku

Aku urang Sarawak tapi bukan urang Kuching...berjantinakan perempuan sejak dilahirkan..suka bloya..suka ngerepak..mun ko rs bes..joinla blog aku...sbb Aku Wanita Biasa yg suka berblog juak.

About Me

I'm a Sarawakian but does not originate from Kuching...a female since i was born..a talkative and loves to babble a lot..if u think u r det great..do join my blog..because i'm juz an Ordinary Woman, who also likes to blog.

Aku Wanita Biasa Berwajah Baru!!!

Surprise!Surprise!Surprise!
My new blog layout....hasil editing yg begitu gigih sekali....fuhhhhh...akhirnya berjaya jugak aku tukar template blog aku ni...Instead using flower as my main theme pic...i'd decided to use the cups..uiii...gambar di kedai kupee tuuuu...The picture was taken last year...at Atmosfera...with my dear syg....(u know who u r)....and the car key is his..not mine ok...?

Well...aku dh habis marking paper budak sem 6 utk paper Data Communication...hasilnya?...hmmm..bolelaaa tahan budak2 aku ni...kelas budak yg aku jg ni mmg kelas budak baik..so phm2 la kalau dh kelas budak baik...smpi jumlah mukasurat dlm nota pn derang bole hafal...so...korang faham2la markah diorang cm mane....hehe...
i'm sleeeepy

Oklah...aku stop cni dulu..sbb mata aku terlalu TIRED nk tgk screen laptop ni...dr pukol 8 td aku dh mengadap code2 template ni n setelah beberapa kali trial n error..barulah ada mcm rupa blog...hmmm..aku dh menguap 9683kali dh ni....sblm aku pengsan mcm anjing dlm gmbr atas tu..baik aku tido dulu yeee....daaaaaaa...

3 org suka aku:

  1. Anonymous said...
     

    mutiara kata madah..usha tgga kjayaan.lihat lah hasil nya.ado wak kunci aku d sia...

  2. OrdinaryLady said...
     

    kunci sapokah itew?hehe..lap u..

  3. Anonymous said...
     

    jgn sampe mengganggu ketenteraman awam dh lah..huhuhuk

Post a Comment